Adriana party dress

2010-05-31, 19:50:59 / Kategori: Allmänt

Har köpt mig en ny klänning/tunika. har länge velat haft en sån, men vet inte riktigt om jag ska behålla den ändå.
Känns inte som jag passar i den.. får helt enkelt se hur jag ska göra.


..Spännande...

2010-05-31, 19:42:15 / Kategori: Allmänt

Har nämligen fått för mig att börja experimentera med lite brun utan sol nu.. eller jag vet inte om de är så spännande, kommer väl se ut som en fläckig morot..

får väl se om jag vågar mig till skolan imorn! ;p


your love is heaven on earth

2010-05-31, 19:34:55 / Kategori: Allmänt

måndag igen, en skön sådan, eftersom för varje dag nu kommer snart skolavslutningen!! det är liksom 7 skoldagar kvar, hur skönt är inte de?

Och jag pluggar som aldrig förr, försöker bli av med så mycket som möjligt innan jag börjar trean..
 Idag ville min lärare prata med mig efter skolan, alltså halv 4, och självklart skulle hon få de.
Gick och va nervös hela dagen eftersom ja inte visste vad hon skulle prata med mig om.
men när klockan blev halv fyra så gick ja till henne och hon tog med mig in i ett litet grupprum och tar fram ett prov som jag skulle göra med henne idag som jag totalt glömt bort.
Jag har nog nästan aldrig känt mig så dum!! för hon ställer upp så på mig och sen när de känns som jag sviker henne.. dock gick de bra ändå, blev nog så bra så jag till och med va några poäng över godkänt ;)
Pffhh, ett prov mindre i alla fall!

Så nu ska jag återgå till mitt pluggande. Blir lite småföretagande och försöljning och praktisk marknadsföring för min del en sån här härlig måndag kväll!


Havent met you yet

2010-05-29, 19:04:28 / Kategori: Allmänt

helg helg helg! jag bara älskar att inte göra något på helgen, bara vara med familjen, äta gott och bara få vara!
Sitter nu i stugan solen skiner just nu, mamma pappa och becca är ute och "jobbar" fixar med allt så det blir sommar fint!
jag klippte i alla fall lite av våran gräsmatta här ute, det är så otroligt mycket gräs. Tur att vi har köpt en åkgräsklippare, dock vet ja inte när vi ska få ut den eftersom vi måste åka båt till våran stuga :)

Jag, ja sitter inne på verandan och pluggar .. Håller på med en jäkla bokanalys, och det är 1000000 frågor man ska svara på om boken! varför så svåra frågor hela tiden? ¨så krångligt..

ska väl bege mig till vårat kök haha det lilla köket och börja förbereda för tacos ikväll!
Tacos, stugan, sol, sommarkrysset, massa kortspel som plump, svarta maja och vänd 8. det är en riktig sommarkväll på vålön för familjen aronsson/johansson .
Första gången iår jag sover i stugan också, så nu inviger vi den i år :)


Come on turn the lights off

2010-05-26, 22:09:23 / Kategori: Allmänt

sova, äta,plugga, gå i skola. Så ser mina dagar ut just nu.. Och kommer antagligen göra de fram till sommarlovet! Ett praktiskt prov imorn och ett prov på olika begrepp inom floristiken, massa konstiga ord, men de känns ändå som jag kan dom nu. Får hoppas på de bästa i vilket fall som helst!

under mina jobbiga plugg timmar måste man ha något gott också, så har provat på en vitamin well defence, typ fläder och citrus. Skit god verkligen. de kommer garanterat bli min plugg dricka ett tag framöver nu eftersom jag har intalat mig själv att inte äta godis och dricka dricka på vardagar, kommer bli jobbit men jag vill klara det!!

ska ta och bege mig till min underbara säng som står och skriker efter mig :)
Men först ska jag dricka upp den goda "drickan" haha!


more than I can do

2010-05-26, 07:05:21 / Kategori: Allmänt

God morgon!
seg morgon, väldigt seg, har tagit på mig kläder men orkar inte göra mer, blir väl håret uppsatt i en toffs sen är ja klar! regnar typ gör de också, dryyyygt!
Idag är det onsdag, blir nog en kort dag för mig, tror inte ja orkar med sista lektionen, som vanligt.. Går hem och gör lite nytta och beta av allt annat jag ligger efter i. Låter som en bra idé enligt mig. Kan vara fruktansvärt skönt att känna att man har gjort något bra i alla fall!

Yes yes, men nu får vi se om jag orkar gå till station i regnväder eller om jag ska ta bussen ner, ah de märks ju, men buss känns lockande ;) ...


i´d rather be with you

2010-05-24, 19:02:30 / Kategori: Allmänt

skola idag helt okej, bara det att jag failar rätt hårt i skolan nu känner jag!
När jag väl ska börja ta tag i skolan, som nu borde jag ta och plugga och bli av med lite, men det är så mycket att jag inte ens vet vart jag ska börja!! det är därför jag inte får något gjort tror jag. men kanske borde slita mig från datorn och försöka göra lite nytta i alla fall! det kör vi på.

positiva klubben :D


Skillet - Lucy

2010-05-23, 18:45:46 / Kategori: Youtube

star collision

2010-05-23, 18:30:28 / Kategori: Allmänt

söndag här igen. fan va fort det går! ibland känns det bara som det är måndagar och söndagar. 3 veckor kvar till skolavslutningen tror jag, om jag inte har räknat helt fel, panik säger ja bara, har så mycket att göra, om ja bara kunde få tummen ur arslet och göra något också!! inte bara tänka att det är mycket att göra.
Sitter faktikst på balkongen nu och har sköna kläder och en filt runt om mig med datorn i knät och gör lite skolarbeten faktikst. Jag börjar sakta men säkert!

Har tillbringat min helg, eller i lördaggs morse var jag och tog fästingssprutan, så nu har jag tagit två utav alla jäkla sprutor som ska tas...
Efter det följde jag med familjen till filipstad, där mormor och morfar har deras husvagn uppställd på sommrarna så vi hyrde stuga och hade det mysigt. Fint väder, grillning med familjen och sommar känslor. Men nu är verkligheten tillbaka och det är skola imorn.
Får väl fortsätta med min bokanalys och duscha, fixa hårinpackning och kanske ta mig något att käka.



Girls Just Wanna Have Fun

2010-05-21, 11:55:28 / Kategori: Allmänt

GÖTERBORG!! :D jag älskar den staden!
Har spenderat mina dagar där sen i tisdagskväll med bästa Johanna. Det har varit två helt underbara dagar.

Massa skratt 
shopping
sommar värme
god mat
äckligt loka vatten
massa skratt
härliga turer i spårvagnen som är så varma att det kokar inne i dom
Två tjejer i en stor bil med en jävla massa filer, men jag ville helst vara i yoghurten
Bilturen fram och tillbaka till göteborg, tummen upp för dom.
har blivit söpen under bordet
ännu mera skratt
träffa en "lil wayne" och en "chris brown" ( HAHAH)
Musiken
ont i halsen

 
Jaa de var bara lite av de vi hann med under två dagar. Otroligt roligt i alla fall!
tack hjärtat för ja fick bli den som fick följa med dig. detta behövdes verkligen. en helt spontan tripp till göterborg!


 










cause i´m falling

2010-05-17, 19:06:07 / Kategori: Allmänt

 jag skulle vilja bort för bara några dagar..
bara byta ut allt för några dagar, det är väl inte för mycket att begära?


People that are meant to be togheter always find their way in the end

2010-05-17, 16:53:44 / Kategori: Allmänt

Hemma från skolan idag, vet inte vad det är med mig... men hemma är jag idag i alla fall. Har inte gjort ett skit, jo, lagat pannkakor och kollat på film, dock inte vilken film som helst utan DEAR JOHN, utan svensk text, inte ens engelsk text, och ja förstog filmen. OTROLIGT bra var den! Nu längtar ja bara tills ja kan se den med text så jag kan förstå lite mer haha!
En film som är värd att se, verkligen! Fast den påminde mycket om the notebook. men va fan gör de, dom båda filmer är såååååå bra :)


Itchy Daze - Monster

2010-05-16, 20:34:27 / Kategori: Youtube

If it's worth having it's worth fighting for.

2010-05-16, 17:16:18 / Kategori: Allmänt
...ännu en söndag sitter jag här och måste plugga inför prov imorgon, men denna gång är ja faktikst medvetande om att jag har prov imorn ;) Så pluggning blir det i alla fall. efter lite plugg så ska ja slå på någon film, vet dock inte vad för film, hoppas ja kan få fram någon BRA i alla fall! Har en förmåga att titta på dåliga filmer haha :p

borde städa också, ser ut som de har varit ett 3dje världskrig i mitt lilla rum! men de kan man kanske skjuta upp någon dag, nu låter pluggningen lite viktigare. Så de är precis va ja ska göra nu, PLUGGA, måste tänka positivt på att de snart är sommarlov :)



like the angel

2010-05-15, 19:54:53 / Kategori: Allmänt

Ska snart krypa upp i soffan och kolla på tv, eller film, får se hur de blir. har en film som jag så gärna vill se på, Dear John heter den, han snyggingen channing tatum är ju för tusan med i den, då måste den vara bra! ;)
Kommer nog inte gå så bra, eftersom ja inte har hinnit fått filmen än, men hoppas på att den kan vara klar snart! I så fall är ju min kväll räddad ;d



Saknar min busunge agnes, och såklart systeryster, blir så jäkla tomt utan henne när hon inte är hemma ..








faller du så faller jag

2010-05-15, 17:29:38 / Kategori: Allmänt
JAG HAR FIXAT PS PÅ DEN HÄR DATORN!! det är bevis på att jag inte är så trög! haha, jag har fixat det helt själv :P men nu återstår det att se hur länge det kommer finnas på datorn, kommer säkert inte funka snart ;o
Men bara för att jag har fixat det så kommer det en ny header snart, slängde ihop den lite fort.

Men nu har någon i familjen fixat popcorn känner ja, måste hinna smaka på de, så måste kila innan allt är slut innan jag kommer ;)

Karl Wolf ft.Culture - Africa

2010-05-15, 15:23:23 / Kategori: Youtube

flashing lights

2010-05-14, 18:31:03 / Kategori: Allmänt
sitter här framför denna fyrkant och bara kollar rakt fram, att det kan vara så roande! sjukt haha
Jag bara älskar spotify, men inte när den där jäkla reklamen kommer och förstör allt! och man vill ju inte slösa ut pengar på premium, om man bara hade haft pengar hade de väl inte vart några som helst problem, men nu har är ja ju en fattig student :p så jag får helt enkelt stå ut med reklamen på spotify!

Försöker vara lite smart och jaa, ännu smartare och fixa photoshop på den här datorn, har ju de på skoldatorn, men skulle vara kul och ha de på den stationära också, så det återstår att se om jag kommer kunna fixa de här
- Pappa sa en gång till mig att; bara du tror på dig själv så kan du, han sa också att han trodde på mig. Så jag får väl helt enkelt tro på mig själv nu ;)









manboy

2010-05-13, 17:45:59 / Kategori: Allmänt

Har min lilla älskade 4 åriga kusin från Uppsala hemma hos oss nu. Hon sjunger manboy och dansar för fulla muggar :D Nu blir det snart fika och massa gott.

 igår var ju även den stora dagen, där jag & johanna ställde ut vårat projekt, tänkte berätta mer om det ikväll kanske, för idag kommer de bli en härlig lugn hemma kväll, eller ah lugn och lugn, när man har en 4årig agnes springandes runt en så kanske de inte blir så lugnt ändå ;)

allt för mig just nu i alla fall! :)


just dream

2010-05-11, 20:00:53 / Kategori: Allmänt
JAG ÄR NERVÖS!!
imorn är den dagen då hela projektet ska vara klart.
Idag på förmiddagen gick inget som jag ville, så himla arg blev ja. Gjorde om ena brudbuketten 3 gånger tror ja, men tillslut så blev den något lunda bra i alla fall. Så imorgon är det bara lite småplock kvar, sen börjar våran "utställning" på UNO typ vid 5 tiden tror ja, ganska så sent, men vi kommer ha fullt upp hela dagen ändå tror ja nog! Sen är det där jäkla tramset som alltid är, hur ska man vara klädd, det är den stora frågan de ;o hittar väl nått tillslut i alla fall, brukar vara så.
Kom nyss hem gjorde jag också, åkte hem med 6 tåget idag från karlstad, så nu gör jag iordning lite mat åt mig eftersom resten av familjen är till stugan och fixar där ute. Sen så vill jag duscha, men de kan jag inte, eftersom dom har stängt av vattnet här i kristinehamn idag, eller om det bara är där jag bor. Så får väl ta en dusch imorn bitti istället.

De va allt för mig nu tror ja. Ska gå runt och bli lite mer nervös nu inför morgondagen, men jag har ju trots allt favoriten vid min sida under hela dagen, så det känns tryggt ;)

Rebound

2010-05-10, 20:08:35 / Kategori: Allmänt

wake up

2010-05-10, 19:12:48 / Kategori: Allmänt

idag är de måndag, men de gör inte så mycket eftersom det är kort vecka, känns otroligt skönt!
Kan säga att jag börjar på att bli nervös, fy alltså.. vi håller på med ett projektarbete, har hållt på med det i nån månad nu och på onsdag ska vi redovisa och vara klara med allt. Självklart är det jag & johanna som gör detta projekt tillsammans och det har verkligen gått skit bra, dock känns det som hon får göra allt, men jag försöker verkligen göra så gott jag kan! Vi har det roligt smatidigt som vi får mycket gjort, bra kombination! :D

Så idag har vi bara vart överallt i karlstad och fixat inför den stora dagen, vi ska ställa ut allt på UNO i karlstad. Så jaa,vi får se hur det blir. Förhoppningsvis så blir det bra! :)
Vi har alltså ett bröllopsprojket, så imorgon ska vi börja att göra brudbuketter, 4 stycken ska vi ha. Så hela dagen imorgon kommer gå åt att fixa alla brudbuketter. Bilder på allt kommer säkert pluppa upp här på bloggen någon gång!

Nu ska jag bara slappa kanske plugga lite.. men de finns alltid ursäkter till att inte plugga ...


You dont have to roll the dice

2010-05-09, 15:06:41 / Kategori: Allmänt

Full fart hela lördagen!! Shoppingen sket sig rätt så rejält för mig, trodde jag skulle komma ut från bergvik med en massa kassar och påsar, men nej nej! Fick i alla fall tag i en skolavslutnings klänning, och skor är redan fixat, så nu ska ja bara ha nån "jacka" av något slag över klänningen:) Fick med mig lite små saker som foundation och mascara, toffsar och sånt där bra att ha grejer.

När vi åkte hem från karlstad följde johanna med hem, slingade håret på henne, skit snyggt blev de faktikst. Från brunt till sommriga blonda slingor, ser sommrigt ut nu ;)
Vi lagade mat och bara hade det mysigt. klyftpotatis och kycklinfilé och goda cidrar till det!
Sen bar det iväg till mastis, och där hade vi det otroligt kul! ville verkligen inte gå hem där vid 2. Men man ska ju gå hem när det är som roligast egentligen, så vi gjorde väl helt rätt! 

Känner att det kanske blev lite mycket av det goda men en riktigt rolig kväll. Fast det är klart det blir kul när man har bra sällskap :D











Where's the girl I was a year ago?

2010-05-07, 22:24:01 / Kategori: Allmänt

en helt vanlig fredag, har bara tagit det lugnt.. förutom när ja plugga förut, då var det mycket att tänka på. men skönt att jag har fått bort lite av allt jag ligger efter i!

har suttit i soffan och gosat upp mig och kollat på tv och ätit chips och tagit dricka.
imorn kommer antagligen min snutt till krhamn :) Vet inte om jag ska kunna lita på hennes sms just nu, eftersom hon är på personalfest och har antagligen druckit en hel del haha :D

Imorn skulle ja egentligen till örebro och kolla kläder till skolavslutningen och kläder över huvud taget, måste verkligen ha nya kläder, och helst inte svarta, men när jag väl står där med massa färger, så väljer jag ändå svart ;o Måste verkligen sluta med mina svarta kläder! ;( Men örebro blir det inte, jag får nöja mig med karlstad. Så imorn bitti blir det en karlstad tripp med familjen :) Håller tummarna för att jag ska hitta lite! känner att jag har lite shopping sug ;)


hey soul sister

2010-05-07, 15:28:28 / Kategori: Allmänt
Sitter och käkar en kinder maxi nu, de är en av favorit gosdisarna, precis som kinderägg fast utan leksak och inte ägg formad haha ;d






Ska snart till farmor och fika, me like:) kanske blir en maraäng tårta med jordgubbar haha hon kan att överraska hon!
Syster yster har vartit till tandläkarn och dragit ut tänder nu hon, jag är glad att det inte är jag i alla fall ;o Gillar absolut inte tandläkaren och sjukhus, fyy, bara den speciella lukten som är där gör att jag får ont i magen inte kul!
Men nu blir det framor :)

Days Go By

2010-05-07, 10:39:17 / Kategori: Allmänt
Är hemma från skolan idag, har känt mig riktigt duktig, har fixat med uppgifter som jag ligger efter i så de ska snart skickas iväg :) men man kan ju inte plugga hela tiden så nu sitter ja i soffan med lite fika och kollar på Linas Kvällsbok som går på canal+ tror ja de är...

Igår var det en härlig dag, bara halvdag i skolan och vi var enbart 4 stycken, så camilla var så snäll och gav oss fyra dricka och salta pinnar, mums! :D så jag tror ingen direkt jobba utan vi va bara övertrötta och åt och drack :D haha efter skolan gick ja och josse runt på stan för att kika efter skolavslutningskläder, men va fan jag hittar inte nått och ävn om jag hittar något så passar det inte på mig! FYYYY inte kul!!

På kvällen så blekte ja utväxten, så nu ser jag ut som en albino. Hatar verkligen ny blekt hår, fy men man kan ju inte gå med typ 10 cm utväxt som lyser ;p men men, de växer väl ut snart så att det blir en liten utväxt igen haha :D





sweet like sugar

2010-05-06, 20:16:29 / Kategori: Allmänt

Jag har blivit kär... i en katt, jag vill verkligen ha en katt!

En såndär söting som kommer och möter en i dörren när man kommer hem efter en jobbig dag i skolan så kan man bara bära upp den och sätta sig i soffan och gosa med den. En liten misse som hoppar upp i knät på en, Lisa skulle hon heta tror ja, lisa eller moa! för en hon ska det vara :D
Men det kommer inte gå att övertala mamma & pappa om en liten lisa eller moa, så ja får väl helt enkelt vänta tills jag flyttar hemifrån ;/ Men det är ju nu jag vill ha en!








I weren´t born to follow

2010-05-04, 19:22:37 / Kategori: Allmänt

Toppen dag! vaknade av att det var sol, men när ja väl gick upp försvann solen. Enbart för att ja kom upp och kolla ut :o En ganska skön dag, fast skolan är jobbig, men ändå rolig på samma gång, faktikst så är det så, efter så många år har ja kommit på de.. Dock ligger ja efter en hel del, men ändå är det kul. Borde börja ta lite saker på allvar istället, de skulle nog bli lite bättre då ...

Hade en såndär klass kväll idag efter skolan, dock blir klassen bara mindre och mindre. Men mysigt hade vi de, vi få som var där i alla fall, tända ljus och massa god fika :)
Ser ut som de blir fina planer för helgen i alla fall, försöker smida ihop en bra plan för lördagen :) ser fram emot den om de nu bli nått :)

Utav kvällen som är kvar ska ja bara ta det oerhört lugnt, kolla tv,borde plugga! Men ja tror ja spar den roligheten tills imorn ;p

It isn't fair


tummen upp

2010-05-03, 20:18:50 / Kategori: Allmänt
sitter nu med hårinpackning i håret och snart ska ja lägga på en ansiktsmask och kanske skulle ta och måla naglarna i nån rolig färg, blå kanske ;D haha fan va tjejig jag låter nu då xD
 
Men nu är det håkans bar på 5:an och  klockan 21.00 är det ju hollywoodfruar i 3:an, det är ju kanoners de.
förstår inte ibland vart dom får tag i allt konstigt folk xD Men de är i alla fall väldans underhållande!! :D




stuck in the moment

2010-05-03, 17:27:30 / Kategori: Allmänt

Väldigt bra dag idag ända tills vi hade prov och ända tills ja kom hem ...

Härlig dag. gjorde inte så värst mycket på första lektionen, men ändå var den ganska bra, tror att de kan vara vädret som får allt att bara flyta på liksom :)
om de skulle finnas en gilla knapp här så skulle ja trycka på den hundra gånger om!! sol de gillas! god mat i skolan dessutom så ja va mätt hela dagen och det är inte ofta de händer!

efter det där jäkla småföretagande provet om massa lån, bokföring och kredit och debet och allt va de nu heter så drog johanna snuttan med mig på waynes så vi satt och prata o drack kaffe, riktigt gott va de faktikst, börjar ja växa till mig lite nu eller? jag, dricka kaffe haha haha ohnej, aldrig att ja kommer växa upp än!
var barn så länge de går! de sa mamma när ja va mindre i alla fall xD 
18 år va fan, de gör väl inget om man beter sig lite barnsligt, man ska ha kul så länge man kan ...
Det skrämmer mig de där med åldern. Kan liksom inte förstå att jag har fyllt 18, de är sjukt, tiden bara rinner förbi mig känns de som, även fast de kan vara segt ibland!

Just nu tänker ja mest på att om ett år så sitter ja antagligen och är jätte nervös för att ta studenten, ja kommer då sluta skolan!! :o SJUKT! jag har gått alla mina år då... eller ja, nu borde ja lugna ner mig, för de är ju faktskt inte jag som tar studenten nu, jag går ju bara ur 2:an nu ;D Men när man väl börjar tänka så är de inte så långt kvar ;) men först ska ja ju som sagt gå ur 2:an :)




I'm Only Lovin’ For The Moment

2010-05-02, 21:14:25 / Kategori: Allmänt
Glee började ju för tusan idag :o, hörde jag att ja blev glad eller!
Jag är helt totalt kär i den serien, engentligen är den inte alls bra, men jag vet inte varför ja tycker de är så bra! Det bara är så haha!
pajen hade jag lyckats med i alla fall! Glee, blåbärspaj och sängen, kunde nästan inte ha blivit bättre! 
Sitter och lyssnar på musik och ska snart bege mig till sängen för en skön natts sömn känner ja, john blund har nog kommit och kastat lite grus i ögonen på mig, den jäkeln ;p

Får en känsla av att jag ska ha prov i småföretagande imorn, och jag har inte ens kollat LITE på de som vi ska ha prov på! äsch ingen idé och börja med de nu.. aja omprov nästa? ... kan ju i alla fall hoppas på att jag har tagit fel på datumet dock tror ja inte de ;p



I'm That Red Bull, Now Let's Fly Away

kan det inte bara börja regna pengar..

2010-05-02, 18:20:30 / Kategori: Allmänt


one love

2010-05-02, 17:56:39 / Kategori: Allmänt

seg dag, mycket seg dag. sov ända till 11, helt otroligt så länge brukar ja aldrig sova till. Skönt va de i alla fall att få sova ut rejält :)
Har inte gjort någonting än, eller jo, städat och bakat! Blåbärspaj, mums så gott, eller det vet ja inte än om den är! Hoppas på att jag har gjort den bra och att den är ätbar, vilket jag ska testa nu om den är!

blåbärspaj och vaniljsås, me like :)


Tell me you'll always be there

2010-05-01, 17:05:24 / Kategori: Allmänt

..har ont i handlederna så jag tror ja skulle vilja skära av dom!  har hjälpt mamma och pappa med att polera båten! Eller polera vare väl inte, men de var någon grejs medel som man skulle "gnugga" in i båten så den skulle bli blankare. Och visst fasen blev den de!  Vårfin blev den nu :) Så nu snart ska vi åka ut till stugan och fixa den inför sommaren :) Tänk att få ligga på gräset och sola, gud så ja längtar till sommaren!
1 Maj idag ju och det är typ regn och grått, så ska de ju inte va! vår ska de va nu! men jag antar att vi får vänta en tag till innan värmen kommer ...
 Sommarlov snart också ju, inte alls långt kvar, om man tänker positivt så haha.

   





You make me feel alive