i taket lyser stjärnorna

2009-06-03, 16:31:23 / Kategori: Allmänt
Hade halvdag idag i skolan, hur skönt som helst :) Märks verkligen att det slut på skolan snart :D
 äckel omprov i idott idag. Det känndes inte bra, men jag är glad att jag har gjort det i alla fall. Så nu äre inte så mycket som jag ligger efter mig, alltså har jag kämpat på bra nu de senaste veckorna :)
Jaa min rubrik avslöjar ju nästan de jag har gjort när jag kom hem. Rebecca ville att jag skulle köpa med I taket lyser stjärnorna filmen som kom ut idag, så de gjorde jag. Så den kollade vi på när jag kom hem, åh gud vad jag grät. till en början tyckte jag inte den var så bra, men sen börjar tårarna bara spruta.. Se värd film vekligen (Y)

Nu regnar det här också, det skulle ju bli sol idag! Bajsbajs!!

EN VECKA KVAR TILL SKOLAVSLUTNING! :DDD

Stressigt?

2009-06-01, 11:35:07 / Kategori: Allmänt
Klockan är halv tolv och jag sitter i skolan usch, har redovisning imorrn :/ Tyck synd om mig och alla andra i min klass kanske? haha :D Ska redovisa om stress typ.. Och det är precis vad jag är stressad, har en massa saker i skolan nu :/
Men men,Vädret är helt underbart, soligt som tusan & varmt som om det skulle vara riktig sommar :D Tur att jag ska hem efter den här lektionen, men först ska jag hoppa in till H&M och byta en kjol & skjorta jag köpte i fredags. Visst jag vill ha dom kläderna, men när kommer jag använda de? Jag är inte direkt en kjol-och skjort tjej :p haha. När jag ändå är inne i stan i KD kan ja lika gärna kika lite på Gina :D haha jag är så fiffig nooot :)

Bella sa nått kul nu också, nånting med; alla barnen hängde i lijanen utom Ville för det var hans pille. 
 va väl typ bara jag som skratta för jag har torr humor! hur kan dom säga så till mig? xO

jaja, nu äre dax att göra lite nytta på den här lektionen, har bara en halv timme kvar nu :) Sen ska jag nog sola & plugga när jag väl har kommit hem :)