Daydreaming

2010-04-29, 19:22:46 / Kategori: Allmänt

skön dag i skolan idag, sluta 12, dock gick den tiden väldigt segt!! Förstår inte va de är med mig nu, allt är så segt och jag känner mig bara segare och segare. Blir så trött på allt!
Eftersom jag är i karlstad på dagarna så bad min syster så snällt om ja kunde köpa med en tröja till henne, och snäll som jag är så är det klart jag gör de, en rosa baseball tröja/jacka fick hon idag ;p tror hon va ganska nöjd faktiskt, skönt de :)

Nu har jag städat mitt rum, dammat och torkat och plockat upp allt från golvet ;s
där ska ju inte sakerna ligga de vet ja ju! golvet måste dra till sig saker när jag inte ser ;) nu ska ja bara ta och dammsuga sen är de helg fint i mitt rum haha :D


I don't want to walk this earth if I gotta do it solo


The Good Kind

2010-04-28, 19:29:12 / Kategori: Allmänt

...nu känns det som en nystart här, har fixat en helt ny design, dessutom helt själv helt otroligt jag har fattat hur man gör :D otroligt som sagt!
Fixade även min systers design på hennes blogg, så inatt så drömde jag bara om en massa siffror och allt sånt där, blev helt vimsig i min lilla hjärna ;)

så nu är det dags för mig att börja om! kommer säkert inte bli så värst mycket att hurra för här i bloggen, dock kan det vara skönt att få skriva av sig någon gång ibland :)

Det var allt för mig nu i alla fall :)