only you

2009-04-24, 18:37:30 / Kategori: Allmänt

Sjukt trött är vad jag är, gjorde nationela provet i Engelska idag en den skriftliga, suck säger ja bara. går säkert åt skogen med det.
När jag hade gjort det åkte jag hem, kände mig inte sådär gör bra om jag säger så. Så kom hem vid 12 tror jag klockan var. men denna gång gick inte bussen sönder. För igår när jag& isabelle åkte hem från KD så börjar bussen låta nått så otroligt mycket det hoppar & de skakar & alla börjar kolla runt & kollar på varandra och ser helt förstörda ut! så där gick bussen sönder mitt på e18 :p Så de var bara & sitta & vänta tills en ny buss kom och hämta oss :å
Men nu sitter jag i alla fall här och lyssnar på musik & gör materialförteckning, fy tusan va tråkigt det är. 
Men va skönt och bli klar så jag sedan kan skicka in dom :) Då kan jag äntligen stryka den uppgiften :)
Så ska väl fortsätta med den nu, så jag sedan kan ta de lugnt ikväll:)


catch me if you can

2009-04-20, 16:24:39 / Kategori: Allmänt

ohej Å hå. första skoldagen avklarad. ganska skön dag ändå, började 9 och sluta 12, hade bara idrott, men de va visst bara teori idag, men gud så jobbigt, "föreläsning" i 3 timmar :o men de va ganska soft :D
Har bara suttit hemma nu och inte gjort nått men såg att vädret hade blivit riktigt fint medans jag har suttit inne, så nu sitter jag på balkongen och solar och sitter vid datorn samtidigt (y)
Nu när jag sitter här blir jag verkligen fast vid känslan av att det är sommar :DD  sommarn är absolut på väg, nu ska vi inte ha mer snö.
Och om man tänker lite längre fram så är det absolut inte långt kvar tills skolavslutningen är här! skolavslutning, shiit jag har snart gått på john bauer i 1 år :oo helt otroligt, de känns som jag nyss började där men men, vem ser inte fram emot sommaren just nu? Känns som alla längtar lite extra till den här sommaren :D Hoppas den kommer bli minnesvärd :)
Nej nu ska jag kolla lite på några engelskuppgifter tror ja, så jag gör nån nytta här på balkongen :D haha


by your side

2009-04-19, 13:46:02 / Kategori: Allmänt
hejsan gott folk :)
detta är skräll, gick upp halv 11 :o fy tusan vad jag sov bort halva dagen, inte bra enligt mig!
Men det var väl ganska välbehövligt efter att ha stått i en idrottshall hela dagen i stort sett. Men nu ska inte jag klaga på det sådär eftersom det var jag som valde det (a)
Just nu känns det som tiden bara springer iväg, jag har bara duschat och halv fixat mig än så länge,
Morgonen/förmiddan har varit knepig kan jag säga, saker som gör mig glad & förvånad!
 men isabella, inga förhoppningar & du ska inte in i den där fällan igen.. Vi får se vad det kommer bli av det.
Snart ska jag i alla fall gå mot mormor & morfar, de ska bjuda på käk idag, mumma. Och mamma & pappa & becca är hos farmor nu, men kännde inte att jag ville med idag. har lite att rätta till känner jag, men det ska jag göra efter jag har vart hos mommo & moffa :)

dig kan jag bara inte glömma ♥ :(

think about it

2009-04-18, 19:29:29 / Kategori: Allmänt
dagen har tillbringats i mesta dels i Enveroniq arenan, var inte meningen att kolla på alla matcher som lillasyster hade, men dock blev de så & nu är jag så gott som död |-) Men jag fick en mjukglass av mammsen ;) haha de var väl andå det minsta  jag värd tycker ja. Mamma är bäst om & om & om igen!
Jag gillar att kolla på rebeccas handboll, även fast de kanske inte går så bra för dom ;/ Men jag vet att hon blir glad om jag är med :)
snart så ska det bli mat. potatispotäng (potatisgrantäng) mumma, är verkligen jätte hungrig så de kommer vara välbehövligt med mat :D Sjukt men jag blir glad av mat, bara de är gott så ;p haha

snart börjar skolan också *djup suuuuuuuuuuuuuuuuuck* hur ohärligt är inte de? usch ..
Men nu ska jag hälpa till med maten så den kanske blir klar idag i alla fall :D

fin fin tävling :D

2009-04-17, 19:17:37 / Kategori: Allmänt



En otroligt söt tjej som har en fin blogg har en underbar tävling på en Ipod touch!
Den avslutas idag klockan 20.00 så om du vill vara med och tävla om den så måste de bli NU :D
Här är hennes blogg : http://laamossberg.blogg.se/

mums!!

2009-04-17, 17:32:33 / Kategori: Allmänt
älska låten ♥



lost your mind

2009-04-16, 14:08:54 / Kategori: Allmänt

frågan är... Ska ja köpa hårförlängning igen? jag blir såå fast vid det om jag har det och börjar gråta när jag tar ut det, men det är snyggt, plus att om jag köper det igen så ska jag köpa clips, vill inte slita mer på håret ;/
Men usch jag och beslutsångest är inte goda vänner. Som sagt det är mycket pengar men vem vill inte ha långt hår? (a)
nu snart åker mina fejk naglar av också, not good, har haft dom sen i fredags tror jag och dom har vart jätte bra faktikst, ser inte alls sådär jätte overkligt ut, men det går väl inte så bra att ha dom när skolan börjar igen, kan va lite svårt att hålla på med blommor. Men när dom väl kommer åka av så kommer jag inte känna igen mina händer x)

Snart ska pappa bjuda på lite käk, får se vad han bjuder på, bara de inte är makaroner eller spaghetti så blir jag glad ;)
Just ja, kan ju berätta att han är sjukskriven, därför är han hemma. Tur de nu när jag är ledig så jag slipper fixa mat :D lata jag ;d

 långt hår vill jag ha igen!! :D fast där har jag haft det ett tag så de är ganska slitet och sådär. Men de är nog bättre och köpa clips så jag ska nog inte "montera" det med microringar denna gång :) - om jag köper vill säga ;o


you can have whatever you like

2009-04-15, 22:28:43 / Kategori: Allmänt
sitter här nu och inte har nått att göra, är gööör trött. Har gjort en hel del skol-grejer idag, känner mig verkligen duktig, jag gör allt sånt där på ett lov :o Helt otroligt, men det är bättre och få det gjort så slipper jag ligga efter så mycket som jag faktikst gör. Men tänk sen när jag inte ligger efter med nått, fy fan va härligt! :DD
Ska fortsätta med det imorn tror jag! Men men, funderar på om jag ska sova nu eller om jag ska kolla på en film, eller kanske till och med kolla på några nya avsnitt av one tree hill... Eller hahah kanske älskade gossip girl :D hah .
Nej fan, jag ska sova ja är trött. så då ska jag sova så jag är pigg för mer skolarbeten imorn :D bra isabella !! (: 

So I survive (?)

2009-04-14, 20:09:54 / Kategori: Allmänt
det är alltid just JAG! det är alltid jag som gör fel. allt ska jämt handla om mig, jag gör jämt fel?
 Men problemet är inte att det är jag som gör fel, för jag gör ingenting, men ibland kan det vara problemet, eller (!?)
Åhhhh. jag hatar att jag jämt får skuldkänslor efter jag har gjort ett beslut. Jag är inte som du..  jag vill få ordning på allt nu, jag ska fixa skolan! det är ett måste..
Älskar att älska min familj! De är bara såååå bra & bäst. Mamma & pappa finns alltid där. <3

boom boom pow

2009-04-14, 11:33:30 / Kategori: Allmänt
jag vill göra om min blogg, alltså ny såndär design eller va de heter/kallas. men ja kan inte nått om sånt där :d haha..
Jag oorkar inte göra mig iordning x) alltså jag har verkligen ingen lust till nått. försöker få tag på ny musik, men det är inte det lättaste. Nån som har nån bra låt, så säg gärna till typ :P
de får väl bli & kolla lite på gossip girl kanske(?) :D

better life

2009-04-14, 11:08:05 / Kategori: Allmänt
oj va det va längesen jag skrev nånting.Har liksom inte kännt att jag har haft tid..  Har haft fullt upp.
Praktiken är slut och jag saknar det redan jätte jätte mycket ;/ vill hellre ha praktik än att gå i skolan, men har ett lov nu i alla fall, i typ en vecka :) Påsken har varit mysig, mammas bror från uppsala kom ju hit med hans familj, mysigaste kusinen agnes och rospan :)
Färjestad har vunnit sm-guldet också :DDD hur härligt var inte de? :o Blir till att köpa guld tröjan senare :P har köpt alla smgulds tröjor (a) men nu måste jag vänta tills nästa vinter innan jag får se dem spel igen :/ Men en positiv sak är ju att faktikst speedwayen börjar snart :DD det är sjukt kul & kolla på :D
Men jag kanske borde göra lite nytta nu. Men jag blev så sugen på att göra en såndär lista (a)

Dagens väder: Monligt, typ regn när som helst (?)

Dagens humör: har inte orkar kännt efter än tror jag ;o

Dagens smink: inte än, men jag kletar väl på lite snart

Dagens kläder: jeans leggings och ett vitt & ett rött linne & en tröja över de ;o

Dagens skor: ballerina det börjar bli sommar och mina ballerinaskor åker fram på EN gång :DD  

Dagens frukost: har bara äte en macka och druckit te än så länge ..

Dagens ärende: hm, borde gå ner till stan .. men vet inte får se om jag har orken..

Dagens sämsta: jaa att jag inte har lust till nått..

everyday

2009-04-07, 19:41:27 / Kategori: Allmänt
vad sägs om en hockey kväll? OHJA!!
färjestad-hv71 !


 om färjestad vinner idag står det 3-1 i matcher och på det har dom en till hemmamatch att se fram emot!
 så vem vet, guldet är kanske i karlstad snart :DD
Krig hemma är det, mamma hejar på hv och vi övriga normala i familjen är trogna fbk:are :D haha :P
Tycker fbk är värda guldet nu, de har verkligen kämpat nu!! Så håll tummarna :D
Praktiken börjar komma mot sitt slut också :( det ser jag inte fram emot, tillbaka till skolan igen ;( orkar inte med skolan, men innan skolan är det ju lov :DD härligt :) Har även gjort lite skolarbeten idag också, gud så duktig jag är! :)
Imorrn är det marken också, haha den efterlängtade kristinehamns marken hahah man skämms ju. Men på lunchen imorn ska jag i alla fall köpa lite marknads nougat, älskart :D det är ju dyrt tycker jag,men sååååå gott, så ja, lite sånt ska jag ut och köpa imorn :)
Men nu är det mat och hockeydags :)
 bajsbajs :D<3

plåstret på såren

2009-04-05, 22:34:01 / Kategori: Allmänt

är det nån mer än jag som hatar söndagar?  söndagar känns onödigt på nått sätt, men en perffa plugg dag egentligen :p
min kväll har jag bara suttit & kollat massa gossip girl program, älskar de avsnitten verkligen!! sen kom jag ju på att det går ju på söndagar på 5:an, helt nya avsnitt, gissa om jag satt klistrad vid tvn :$ Sedan blev de ju wipeout, jag älskar´t haha :p kan verkligen garva ihjäl mig, men jag lever nu i alla fall ;D
Har även färgat håret på mamma, eller färgat utväxten :) Sen va ju hon tvungen att hjälpa mig så hon fick färga utväxten på mig också, så nu känns de bra att slippa ha utväxt, men den kommer snart igen ;/ Men hatar nyfärgat blont hår, de ser så "skarpt" ut på ett sett :p  men men -.-
Sitter här nu och ska snart sova har jag bestämt mig för, men lägger in lite nya låtar till min nya älskade iPod :D haha nooot, den är inte älskad än i alla fall. skulle nästan kunna slänga den i golvet, för jag fattar inte hur man får in låtar, eller ah nästan i alla fall :) men så är det när man inte är så tekniskt kanske :D
Praktik imorn igen, bara 4 dagar kvar.. Sen kommer min älskade lilla gos kusin hit, jag längtar verkligen, på torsdag tror ja dom kommer, Vill hälsa på dom snart i uppsala, hoppas på att mamma vill åka dit snart & då kan man hälsa på de andra kusinerna också emil & olle  :D
men nu är det dags att sova, börjar 10 imorn så de är ju inte så tidigt men trött kommer jag vara ändå :u
natti natti :)


black is the shit(?)

2009-04-04, 20:41:45 / Kategori: Allmänt

jag hatar mig själv!! skulle köpa min älskade iPod förut i karlstad, går in och kollar på färgerna och när jag väl hade bestämt mig, så hade jag bestämt mig för att köpa en BLÅ :D När jag går till kassan så säger jag att jag ska ha en svart :OOO HAHA varför gör jag så? ;o haha jag är hemsk!! haha men nu har jag i alla fall en svart iPod :pMen visst är den lite snygg i alla fall, även fast den är svart (a) haha

Dagen i karlstad var härlig, en dag med bara mamma & pappa! :) köpte mig lite små saker :D nöjd är jag att jag väl hittar lite i alla fall! :)
Men jag saknar lillasyster! Det är sjukt tomt utan henne.  Har ringt henne flera gånger och smsar, härligt att man kan höra henne även fast hon är i sundsvall på cup. <3
nu ska jag kolla på robinson med mammi & pappi :)


svarta tysta tårar

2009-04-04, 12:14:11 / Kategori: Allmänt

nu blire ändring här, blir inte något örebro för mig idag :( kommer bara till karlstad..
Mamma & pappa skulle ha beställt nått till stugan som fanns i örebro, men det hade visst inte kommit in i lagret än, men då får man åka till karlstad istället, inte så dumt de heller :D Så jag ska kolla på iPod, ojoj. färg vet jag inte än, men jag får bestämma när jag kollar sen :D
Mamma har dessutom jobbat natt och kom precis upp nu, så vi ska väl snart åka!

Igår kväll var jag hos bella, vi hade lite filmmys haha i film rummet ;)  haha ;D tog väl bara 1 och en halv timma att bestämma film ;o haha, men kul hade vi :) 
den tjejen alltså, ojoj, hon är bäääst på att underhålla i alla fall! Man vet vem man ska ringa om man är på dåligt humör eller bara vill prata av sig lite:) Älskar henne verkligen. vi har kännt varandra i typ 5 år tror ja (?) ;s  eller ja vet inte egentligen , är inte bra på att hålla reda på sånt där ;D
 haha, men idag då så ska ja till karlstad, kolla lite kläder och sånt där då:) sen vill jag göööör gärna färga min feta fula utväxt, kanske köper silvershampoo idag också , men vet dock inte om jag vågar :o Tänk om det skulle råka bli lila ;s fy fan :p men sliter silvershampoo? :o
Jaja, får se om jag måste gå med utväxten länge till :D  Men nu ska jag fixa de sista innan vi åker :D


beslutsångest?- jovisst

2009-04-02, 21:20:26 / Kategori: Allmänt
 
VILKEN FÄRG? Det ska faktikst vara en med färg, så jag uteslutar grå och svart för en gångs skull :D
men de är svårt de där ;o

öppna din dörr

2009-04-02, 16:15:46 / Kategori: Allmänt
tro det eller ej, men jag har faktiskt ganska kul på praktiken :$ var grymt skeptiskt till det i början, jag är inte bra på att göra blom arrangeman och sånt, men det är kul, hör & häpna, jag tycker det är ganska kul att praktisera på en blombutik!!
herregud, de är knappt så jag tror det själv ;o haha :o
Det är fredag imorn, så grymt härligt :) Men dock ska mamma jobba ;/ De hade ringt och sagt att hon ska jobba på freda, men på lördag ska jag till övebo haha som jag sa när jag va liten, men nu ska ja till ÖREBRO :) kul kul! med bara mamma och pappa, mysigt! Men jag kommer sakna rebecca,  alltså det är konstigt det dära, men ibland är de det bästa som finns med syskon, att man faktiskt saknar dom när dom är borta, det är tomt och tyst utan henne. Hon är hur störande som helst i vissa lägen, men jag älskar henne! hon är min älskade lillasyster
 
Snart ska ja fixa mammas hår, ska färga det, sen ska jag bara tillbringa dagen med becca, hela helgen utan henne :(
Ska hälsa på mormor & morfar också tror jag :)

IMORN ÄR DET FREDAG :DD

allt går runt

2009-04-01, 21:20:58 / Kategori: Allmänt

yepp, dagen idag, 3:dje dagen på praktiken och det går som smort (?) haha de går i alla fall bra, har saker och göra hela dagarna, vilket är bra för då hinner man inte få det så lång tråkigt :)
 Idag fick göra 58 (!!!!!!) handbuketter :o jobbigt jorå :p haha Och så ska ja göra ett oasis hjärta till en begravning, fatta vilken press jag har på mig ;| jag går ettan och ska göra grejer som är viktiga och som de ska sälja :o hjärtat kommer kosta runt 1200 :O ojoj, de är hemskt :F
Imorn vet jag inte så mycket av vad som kommer hända, men dom sätter mig väl på nått jäkelskap :) börjar även få ordning på saker & ting. tack vare mamma<3 hon är bäst vissa stunder ..                                                               

Nu tittar jag på lite hockey. FÄRJESTAD & HV71 i FINAL :D går dock inte så bra för färjestad nu, men dom kommer ;) haha är ju bäst av 7 matcher antar ja så allt kan hända :D nu står de visst 2-2 så ah, allt kan faktiskt hända :D
ska snart sova också, hur skönt som helst att sova efter en dag på "jobbet" haha :D