along the broken road

2010-06-30, 19:42:33 / Kategori: Allmänt
hur länge ska jag stå ut med mig själv..?

I just need somebody to love

2010-06-20, 15:06:22 / Kategori: Allmänt

här skrivs de mycket på sistonde märker ja, hade näst intill glömt lösenordet. Men man ska väl skriva när man känner för det.
Sommarlovet hitills har väl vart lite hipp som happ. Inte en såndär super-duper-bra start kanske.

Sommarjobbet har kört igång, en vecka är redan gjord, och som det alltid är så går det segt, man räknar timmarna tills rasterna man har och räknar timmarna/minuterna tills man slutar, men när dagen väl är 4 så har dagen gått fort ändå..
jag undrar också vem som har snott min röst, låter verkligen som en kråka när jag pratar, värre än normlat alltså ;) förkyld på sommaren känns lite underligt, men sommarförkyldningen har visst drabbat mig. Jobbade även när jag hade feber och det var en väldigt seg dag, gick på ipren och halstabletter hela dagen, men jag fixade den dagen i alla fall!

Jag försöker fortfarande få en del av familjen, dvs försöka få mamma att gå med på att köpa en katt. men de känns helt hopplöst!! En katt är ju inget man behöver ta hand om på det sättet som om man köpte en hund. Ett katt springer bara runt och kommer upp i knät lite då och då typ! en katt kan inte vara för mycket att begära tycker jag!!


forbidden love

2010-06-02, 18:42:12 / Kategori: Allmänt

plugg kväll även denna kväll, dock har ja inte börjat än, DUMT gjort! men jag får sätta fart nu!
Har suttit och fixat så jag har voddler på datorn nu, blev lite besviken på den grejen, men kan vara bra och ha eftersom de va gratis också så då kan man ju behålla det ;)

dagarna i skolan gå otorligt fort. jag tar helgen redan imorn jag, eftersom jag, mamma och lillasyster yster åker till uppsala på fredag förmiddag!! kommer säkert bli en bra helg :)

Måste också slänga in en bra låt här. Och låten blir ju inte sämre bara för att det är en söting som sjunger ;) man blir ju små kär haha